Permanentno izobraževanje in usposabljanje operativnih gasilcev PGE Celje v sodelovanju z NMP SB Celje

David Lebeničnik 30. oktober, 2017 0
Permanentno izobraževanje in usposabljanje operativnih gasilcev PGE Celje v sodelovanju z NMP SB Celje

V okviru letnega programa izobraževanja in usposabljanja poklicne gasilske enote Celje, smo v časovnem obdobju od 16.10.2017 do vključno 19.10.2017 izvedli permanentno izobraževanje in usposabljanje operativnih gasilcev v sodelovanju z NMP SB Celje.

Izobraževanje in usposabljanje je temeljilo na skupnem posredovanju in koordinaciji dela gasilcev in reševalcev v primeru prometnih nesreč osebnih vozil ter na transportu poškodovancev ali obolelih oseb iz višjih nadstropji s pomočjo avto lestve, z vključitvijo transporta poškodovanih ali obolelih oseb z vozilom Argo.

Učna vsebina je bila razdeljena na teoretični del in praktični dela. Praktični del je zavzemal, dve delovni točki, na katerih so udeleženci nadgrajevali svoje operativno znanje, katerega bodo v prihodnosti s pridom izkoriščali na samih intervencija.

Izobraževanje in usposabljanje je v štirih termin izvedlo 49 operativnih gasilcev poklicne gasilske enote Celje, 31 članov ekipe NMP SB Celje in 10 zdravnikov kateri so obnovili ter nadgradili svoje obstoječe znanje.

Leave A Response »


4 × ena =

Iskanje